Halloween pynt

Uhyggelige halloween pynt

Halloween, eller allehelgen, som den også kaldes i Danmark, er en tid, hvor fantasien får frit løb, og vi kan slippe vores indre børn løs. En af de sjovere og mere kreative måder at dekorere dit hjem på er ved at bruge genbrugsmateriale som f.eks. toiletpapirsruller. De kan forvandles til uhyggelige og fantastiske pyntegenstande, der vil give din indretning det perfekte halloween look.

Herhjemme blev vores ruller forvandlet til flagermus og mumier. Det er nemt at gå til og sjovt for alle aldre.

Vi brugte følgende til vores halloween dekorationer:
– To toiletpapirsruller
– Strimler af toiletpapir
– Sort maling
– Sort karton
– Saks
– Øjne

Andre ideer til halloween pynt

Her er flere nemme og sjove ideer til hjemmelavet halloween pynt, som I kan lave af toiletpapirsruller.

 • Spøgelseslygter
  Forvandl toiletruller til uhyggelige spøgelser, der lyser op om natten. Mal toiletrullerne hvide, tegn ansigter med sort tusch og sæt et batteridrevet fyrfadslys indeni. Placer dem rundt om i huset eller haven for at skabe en skræmmende atmosfære.
 • Uhyggelige kryb
  Lav krybende edderkopper eller uhyggelige insekter ved at male toiletrullerne i sort og lime plastiske øjne eller ben på. Placer dem på dørkarme, vægge eller rundt omkring i huset for at give dine gæster et gys.
 • Mini-græskar
  Lav små græskar til at dekorere dit spisebord eller vindueskarme. Mal toiletrullerne i orange, og tilføj detaljer som ansigter, stilke og blade med grøn maling eller papir. Du kan endda lave en hel “græskar-patch” ved at arrangere dem på en plade eller i en kurv.
 • Skeletfigurer
  Lav små skeletfigurer ved at male toiletrullerne hvide og bruge sort tusch til at tegne ben, arme og et skræmmende ansigt. Du kan arrangere dem i forskellige positioner eller hænge dem op med garn for at skabe en skræmmende effekt.
 • Halloween-lysestager
  Lav unikke lysestager ved at klippe toiletrullerne i forskellige længder og male dem i forskellige nuancer af orange og sort. Lim dem sammen i en spiralform og sæt et fyrfadslys i midten. Disse vil skabe en atmosfære af mystik og hygge.

Så… At lave hjemmelavet halloween pynt af toiletruller er ikke kun sjovt, men det er også en fantastisk måde at genbruge materialer, spare penge på og være kreativ med sine børn. Du kan lade din fantasi og kreativitet løbe vildt og skabe en uhyggelig og festlig atmosfære i dit hjem.

Så gå i gang med at samle toiletruller, malerpensler og maling, og lad Halloween-magien udfolde sig!