Vinterguilande

Moderne vinterguilande

Nu er tiden kommet til at pynte op til jul og VillaFyn er så småt begyndt at få sin vinterklæder på! 😉

Vi købte huset for snart to år siden, så det er den anden december vi er i huset. Vi kom fra en “lille” lejlighed på 56 kvm., så vores nye 230 kvm. kræver en del mere julepynt, end vi lige havde. Sidste år købte vi en lille smule rundt om på diverse loppemarkeder og i genbrugsbutikker, og jeg fik også lavet en smule selv, men der mangler stadig en del, for at det ligner Gertrud Sands julestue 😉

En moderne og minimalistisk vinterguilande

Jeg synes guilander kan et eller andet. På en eller anden måde er de super hyggelige, super dekorative og samtidig skriger de at jul. Og jeg mener ikke de her sølv plastik guilander – nej! 😉 Jeg taler om de her natur eller vinterguilander, som er lavet at papirklip, natur etc.

Denne vinterguilande er inspireret af nattehimlen, med snefnug og stjerner. Jeg har brugt to forskellige størrelser af stjernestrimler. Nogle meget små og nogle der er over dobbelt så stor som de normale strimler.

Jeg lavede tre store stjerner og to små. Alle stjerner på himlen er jo heller ikke lige store 😉

Stjernerne og de hvide filtkugler eller snefnugene som de jo ligner, er sat på sort snor. Trådene der går lodret er sytråd og er bundet om et snefnug.

Snekuglerne er købt i Søstrene Grene og stjernestrimlerne havde jeg liggende.

Igen kan denne guilande varieres ud i det uendelige. Der kan komme flere stjerner i længden, flere lodrette sytråde i forskellige længder etc. 🙂