Coasters

Mønstrede coasters af perler – skåner borde mod varme

Coasters er en redning, hvis du vil skåne borde

Det er ikke altid, at jeg lige gider stryge en dug eller lægge dækservietter på når der kommer kaffegæster. Derfor er jeg lykkelige for at der findes coasters (eller bordskånere eller ølbrikker om nogle vil – kært barn har som bekendt mange navne.)

Coasters findes i et utal af varianter i butikkerne. Jeg har både set dem som lædercirkler, euro paller, LP plader og i alle former og afskygninger af metal, træ og stof. De er alle sammen rigtig flotte og ville pynte på bordet, men når man nu har skuffen fuld af perler samt lysten til at designe sine egne, hvorfor så ikke gøre det? 😉

Lav dem så de passer ind i DIN indretning

Jeg havde besluttet mig for at lave mit eget design til mine coasters. Der findes tusinde vis af forskellige designs hvis man søger på nettet og Pinterest, som både er pæne, søde og sjove, men der var ikke lige nogle der faldt helt i min smag. Jeg begyndte derfor at lede efter andre design i stedet. Blandt andet søgte jeg efter kakler og flise designs. Jeg faldt over en fransk klinke fra 1900-tallet som jeg blev HELT VILD med. Farverne og mønstret tiltalte mig meget, så det blev inspirationen til mine coasters 🙂

Bordskåner

Jeg valgte at lave den på 15×15 perler. Jeg startede med midten og lige så stille fik jeg arbejdet mit design op, med inspiration fra klinken. Da det er svært at lave buer og cirkler, blev den lidt mere skarp i designet, men den blev rigtig pæn synes jeg 😉

Da den skulle stryges gav jeg den godt med varme og på begge sider, så holder den bedre 🙂

Coaster

Har du lyst til at lave flere ting med perler? Så kan du blandt andet lave den populære Kay Bojesen abe i perler