2 x opslagstavler – En opgradering af køkkenvæggen

Nye opslagstavler – med vin inkluderet 😉

Vi synes vi manglede nogle opslagstavler i vores køkken. Både til at skrive og have vores papir på.

De opslagstavler der var, hvor både muligheden for at skrive og til nåle var, passede ikke rigtig ind i vores stil.

Vi fandt to gamle vinduer, som var slidt på den rigtige måde, så de fik den der hyggelige patina 😉 Derfor gjorde vi heller ikke andet ved dem end lige at gennemblæse dem og så tørre resten af skidtet væk.

Vi var fra start enige om, at den ene af vinduerne skulle have en omgang tavle-maling på glasset. Det blev bare smurt på med en pensel, og den fik 3 gange før vi var tilfreds.

Den anden var vi sådan set også enige om, i hvert fald at der skulle kunne hænge nåle. Jeg havde set flere der brugte vinpropper til tavler, måtter, vægbeklædning osv. Jeg foreslog Jesper det, og han synes det kunne blive godt – og så var der en undskyldning for at drikke vin 😉

Vi fortalte familie og venner, at hvis de havde vinpropper, måtte de gerne gemme dem til os i stedet for at smide dem ud. Selvom vi havde hjælp til at samle, brugte vi alligevel 9-10 måneder på at få indsamlet nok propper.

Da vi endelige havde nok propper, kunne vi komme videre med projektet.

De blev skåret over i 2, for at de kunne hænge bedre fast. Vi besluttede os for et mønster, og propperne blev sat fast med trælim på vindues pladen.

ØV ØV

Desværre har vi efterfølgende erfaret at trælim måske ikke var det rigtige valg af lim, eller også brugte vi ikke nok. I hvert fald er der faldet lidt propper af som vi har været nød til at lime på igen efterfølgende. Men Jesper har fået sat dem ordentlig fast nu, og det hele holder nu 😉

Vi er super glade for vores nye opslagstavler. Det blev et super godt resultat. De passer fint sammen, og de mange forskellige propper giver et rigtig godt spil.