Ambassadør for Galleri Nijenkamp

Reklame

Vi har takket ja til at blive ambassadør for Galleri Nijenkamp. I den forbindelse har vi fået denne seje dame ind af brevsprækken. Hun er malet af den danske kunstner Sussi Trampedach, som har malet siden 2006.

Da vi skulle vælge hvilken plakat vi ønskede, var det straks ST3, som talte til os. Den kunne et eller andet. Og for mig er det vigtigt at kunst kan noget, sætte gang i tanker og påvirke dine følelser.

Med de fantastiske farver plakaten har, og den symbolkontrast der er i de smukke indbydende blomster og så spidserne på kroppen der holder folk på afstand. Plakaten leder mine tanker hen på udtrykket “ingen roser uden torne” med dobbeltheden: roserne som symbol for kvindelig skønhed og tornene for det ubehagelige.

Alt i alt må jeg sige, at det er en smuk plakat, som jeg glæder mig til at se endnu mere i og opleve nye detaljer af.

Med vores nye ambassadørtitel følger også muligheden for at deltage i forskellige events og arrangementer, som forhåbentlig vil give os nogle nye vinkler på kunst, når vi nu får mulighed for at komme med om bag scenetæppet 😉

Sussi Trampedach, Galleri Nijenkamp
Sussi Trampedach ST3 plakat, 70 x 50 cm.

Fakta om Galleri Nijenkamp

Line Nijenkamp åbnede Galleri Nijenkamp første gang i 2013 og lukkede det desværre igen i 2015. Men kunsten og kunstverden havde fået et tag i hende, så i starten af 2018 genåbnede hun sit galleri, med et nyt koncept. Forskellige pop-up udstillinger, for at give midlertidige kunst en dynamisk ramme.

I kan finde det værk jeg har fået og mange andre smukke kunstværker fra Sussi Trampedach på Gallerinijenkamp.dk, eller også kan I tage forbi galleriet. De holder til på Kratholmvej 62 C, Odense S.

Torsdag den 15. november fra 17 – 20 er der fernisering hos Galleri Nijenkamp med Sussi Trampedach og hendes unikke værker. Her vil der også være mulighed for at møde og hilse på hende.