Livet i VillaFyn

VillaFyn skinner… efter weekenden hvor det blev malet

VillaFyn bliver maletVi vidste, da vi købte vores røde træhus, at det trængte til at blive malet. Da det er et af de gør-det-selv områder, vi kan finde ud af, valgte vi at gøre det selv i stedet for at få professionelle til det.

Heldigvis kom vores familie også og hjalp med at male. Ellers havde det måske nok taget lidt længere tid en én weekend 😉

Sikke en forskel der er, efter det er blevet malet! Træværket skinner og ser så friskt ud. Når man ser det nymalede og det gamle ved siden af hinanden, kan man godt se hvor meget det trængte.

VillaFynHuset er tidligere blevet malet med Pinotex superdec i den fantastiske svenskrøde farve. Vi valgte at fortsætte i samme mærke og farve. Dels fordi at træhuse i svenskrød er SUPER hyggelige og charmerende, men også fordi at når man vælger maling, skal man vælge kvalitet! Vi tænker ikke at huset skal males de næste 10-12 år, og det er værd at betale for.

Vi har nu Breds smukkeste hus 😉

2 Comments

 1. Line Olsen

  december 19, 2018 at 10:48 pm

  Det ser så flot ud Min kæreste og jeg vil virkelig gerne kaste os ud i et større projekt. Det virker bare så uoverskueligt! Men når man ser sådan nogle resultater, så er det svært at lade være 🙂 Jeres hus ser virkelig hyggeligt ud.

  1. Alberte

   december 20, 2018 at 9:24 am

   Tak 🙂
   I skal bare kaste jer ud i det! 🙂 Det gør vi, og hvis vi støder på problemer får vi assistance. Være er det ikke 😉

Leave a Reply