VillaFyn skinner… efter weekenden hvor det blev malet

Vi vidste, da vi købte vores røde træhus, at det trængte til at blive malet. Da det er et af de gør-det-selv områder, vi kan finde ud af, valgte vi at gøre det selv i stedet for at få professionelle til det.

Heldigvis kom vores familie også og hjalp med at male. Ellers havde det måske nok taget lidt længere tid en én weekend 😉

Malet

Sikke en forskel der er, efter det er blevet malet! Træværket skinner og ser så friskt ud. Når man ser det nymalede og det gamle ved siden af hinanden, kan man godt se hvor meget det trængte.

Vi besluttede os for at bruge Pinotex Superdec-maling i samme fantastiske svenskrøde farve som den tidligere ejer også havde brugt til at male med. For træhuse i svenskrød SUPER hyggelige og charmerende 😉

Derudover valgte vi også at fortsætte med malingen på grund af dens høje kvalitet og holdbarhed, som vil sikre, at vores hus forbliver smukt og velholdt i mange år fremover. Vi tænker ikke at huset skal males de næste 10-12 år, og det er værd at betale for.

Der er ingen tvivl om, at det er en stor opgave at male et helt træhus, men det kan virkelig betale sig at gøre det selv og vælge den rigtige maling. Det giver en enorm tilfredsstillelse at se sit hjem forvandlet til et smukt og velholdt sted, hvor man kan nyde sin tid med familie og venner.

Vi har nu Breds smukkeste hus 😉

Malet

Vil du læse mere om hvad vi har gjort ved huset?

Projekt bryggers: En tiltrængt renovering – del ét
Projekt bryggers: En tiltrængt renovering – del to