Projekt bryggers: En tiltrængt renovering – del ét

Renovering af bryggers

Så kom renoveringsturen til vores bryggers. Det er et af de sidste rum vi mangler at istandsætte, siden vi flyttede ind i VillaFyn for snart to år siden (Shit mand – er det allerede så længe siden :-O ).

Vores bryggers var på ingen måde pæn eller indbydende. Farven på væggen var en creme / beige / laksefarvet og bordpladen var laminat granit. På ingen måde kønt. Der manglede også noget opbevaring, så bordpladen var fyldt med ting og sager og skrammel.

Maling, maling og atter maling

Vi blev hurtige enige om at der skulle males 😉 Væggene bliver hvide, ligesom i resten af huset. Først blev alle kanter og rundt om småtingene malet med pensel, og efterfølgende blev væggene rullet 🙂

Projekt bryggers

Det har taget lidt tid at få malet det hele, da væggene skulle have en del gange for at få dækket det creme / beige / laksefarvet skær helt.

Den ene af væggene var beton, som ikke rigtig sugede malingen, men bare lagde sig ovenpå, så det skulle tørre helt op, før vi kunne give det endnu en gang maling. At male bag rørene og oven over fyret kræver også ubehagelige stå-positioner, så det er ikke så længe af gangen, man kan male der 😉

Projekt bryggers

Endelig efter et par malingsdage blev vores bryggers hvidt 😉 Det er blevet SÅ MEGET PÆNERE og rummet virker også større.

Den videre plan

Vi har købt en ny vaske og armeratur i IKEA som skal sættes op. Vi har også købt en ny bordplade 😉 Vi fortsætter med at det skal være laminat, for det er mest praktisk i sådan et rum, men vi har valgt at det skal være i mørk valnød i stedet for imiteret granit.

Derudover får vi sat et højskab op, så vi kan gemme lidt af vores rod 😉

Vi havde et smart tørresnorssystem fra Leifheit, som hænger på væggen, og kan rulles sammen når det ikke bruges, men plastikken omkring det og selve tørresnoren var simpelthen blevet så grimt af lyset og tiden. Heldigvis kan systemet stadig fåes, i en pænere og mere moderne udgave, så det bliver sat op igen 🙂

Så der er lidt vej endnu før at vores bryggers er færdig – men heldigvis er enden til at se 😉