LP holder

Gammel avisholder… Hvorfor ikke LP holder?

Vi har en LP afspiller og en del plader. Den seneste tid har vi udvidet vores samling gevaldigt, og derfor manglede vi et sted at opbevare dem. Indtil nu har de bare ligget på gulvet ved siden af afspilleren, i mangel af bedre.

Vi havde snakket om hvilket slags møbel vi tænkte kunne fungere, men umiddelbart havde vi ikke rigtig nogle ideer. Vi havde tænkt på en gammel trækasse/ølkasse, men jeg ville gerne have noget, som kom lidt op i højden.

Gammel avis-/bladholder blev redningen

Ved en tur til Odenses bedste loppehal, Den røde fabrik på havnen, faldt vi tilfældigt over det perfekte møbel. Ikke for stort, der er ben på, så den kommer op i højden, og så er den af træ. Selvom det er en gammel avis-/bladholder, tænkte vi at den sagtens ville kunne gøre gavn som pladeholder. Derudover har den det træ-flet som vi er heldt vilde med. Når man så oven i købet får 25% rabat, når man er ved at betale, ja så er den endnu mere perfekt 😉

Træværket så dog en lille smule træt ud, så vi besluttede at give den en opfriskning. Heldigvis var Jesper mand for det.

Han fik hurtigt møblet skilt ad, så det var nemmere at komme til. Han gik straks igang med sandpapir, håndsliber og knofedt. Efter et par timer var hele møblet blevet slebet ned, og derved var de småskrammer, og den lidt kedelige behandling træværket havde fået, væk 🙂  SIKKE en forskel der var; træet så så frisk og lækkert ud.

Vi valgte ikke at oliere møblet, men i stedet give det en gang Trip Trap bivoks. Det synes vi giver en rigtig god glød til træet, og samtidig bevarer det friskheden, uden brug af farlige kemikalier!

Vi er helt vilde med den færdige LP holder, og den passer SÅ godt ind i vores repos.

LP holder